Wat kunnen wij voor u betekenen?

De keuze om in therapie te gaan en te aanvaarden dat je er zelf niet uitkomt is voor de meeste mensen niet eenvoudig. We vinden het daarom belangrijk om de gesprekken in een warme, persoonlijke sfeer te laten verlopen. Samen met u kijken we wat er speelt en wat we het beste voor u kunnen betekenen, uiteraard altijd vanuit kwaliteit en bewezen effectieve behandelingen. 

In therapie gaan is hard werken en soms heftig, maar het levert veel op. Bijvoorbeeld patronen doorbreken die u al jaren belemmerden om uzelf te zijn of om de keuzes te maken die écht bij u passen. Of nare ervaringen eindelijk achter u te laten. Meer verdieping, meer rust; het zijn allemaal voorbeelden van wat psychotherapie u kan opleveren.

Contact ?

Wilt u zich aanmelden, twijfelt u of psychotherapie iets voor u is, of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons op werkdagen, buiten de schoolvakanties, van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch of per e-mail bereiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoonnummer: 06 - 28 50 61 55
Email: info@schoester-odekerken.nl