Psychotherapie

Een psychotherapeut is een universitair afgestudeerde psycholoog met daar bovenop een 4 jaar durende postdoctorale specialisatie. Als psychotherapeut zijn we gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met complexe psychische klachten. Deze behandeling is vaak intensiever en langduriger dan die van een psycholoog.

Als psychotherapeut kijken we naar de klacht(en) die u heeft en hebben we het doel deze te verhelpen, te verminderen of draaglijker te maken. Maar we kijken ook verder. Wat maakt dat u klachten heeft ontwikkeld? Wat maakt dat klachten blijven terugkeren, zelfs soms ondanks eerdere behandeling? En waarom blijven patronen zich herhalen, ondanks dat ze u schade berokkenen en ondanks pogingen ze te doorbreken?

Contact ?

Wilt u zich aanmelden, twijfelt u of psychotherapie iets voor u is, of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons op werkdagen, buiten de schoolvakanties, van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch of per e-mail bereiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Telefoonnummer: 06 - 28 50 61 55
Email: info@schoester-odekerken.nl