Psychotherapie

Een psychotherapeut is een universitair afgestudeerde psycholoog met daar bovenop een 4 jaar durende postdoctorale specialisatie. Als psychotherapeut zijn we gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met complexe psychische klachten. Deze behandeling is vaak intensiever en langduriger dan die van een psycholoog.

Psychotherapie heeft als doel uw klachten te verhelpen, te verminderen of draaglijker te maken. Maar we kijken ook verder. Wat maakt dat u klachten heeft ontwikkeld? Wat maakt dat klachten blijven terugkeren, zelfs soms ondanks eerdere behandeling? En waarom blijven patronen zich herhalen, ondanks dat ze u schade berokkenen en ondanks pogingen ze te doorbreken? Door de problematiek bij de oorsprong aan te pakken zijn resultaten daarom vaker blijvend.

Contact ?

Wilt u zich aanmelden, twijfelt u of psychotherapie iets voor u is, of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons mailen via onderstaand mailadres met uw vraag of een voicemailbericht achterlaten. We nemen zo spoedig mogelijk (met uitzondering van de schoolvakanties) contact met u op.


Telefoonnummer: 06 - 28 50 61 55
Email: info@schoester-odekerken.nl