Psycholoog Venlo

Een psychotherapeut is een psycholoog met daar bovenop een 4-jarige postdoctorale specialisatie. Een psycholoog voert over het algemeen meer klacht gerichte behandelingen uit, vaak protocollair, en een psychotherapeut richt zich naast het verminderen van de klachten ook op de oorsprong ervan. In Venlo op de burgemeester van Rijnsingel 20B voeren wij, Elianne Schoester en Eline Odekerken, beiden psychotherapeut, sinds begin 2019 onze eigen praktijk. Op deze website vindt u meer over wie we zijn, wat we doen en wat we mogelijk voor u kunnen betekenen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De keuze om in therapie te gaan en te aanvaarden dat u er zelf niet uitkomt is voor de meeste mensen niet eenvoudig. We vinden het daarom belangrijk om de gesprekken in een warme, persoonlijke sfeer te laten verlopen. Samen met u kijken we wat er speelt en wat we het beste voor u kunnen betekenen, uiteraard altijd vanuit kwaliteit en bewezen effectieve behandelingen. 

Wat is psychotherapie?

Als psychotherapeut kijken we naar de klacht(en) die u heeft en hebben we het doel deze te verhelpen, te verminderen of draaglijker te maken, maar kijken we ook verder. Wat maakt dat u klachten heeft ontwikkeld? Wat maakt dat klachten blijven terugkeren, zelfs soms ondanks eerdere behandeling? En waarom blijven patronen zich herhalen, ondanks pogingen deze te doorbreken?

Contact ?

Wilt u zich aanmelden, twijfelt u of psychotherapie iets voor u is, of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons op werkdagen, buiten de schoolvakanties, van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch of per e-mail bereiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Psycholoog Venlo

Burgemeester van Rijnsingel 20B
5913 AN Venlo

Telefoonnummer: 06 - 28 50 61 55
Email: info@schoester-odekerken.nl